Sosyal Medya:

Ofis Çözümleri Prestijli Adres
Benzersiz Avantajlar
Ankara’nın merkezinde, prestijli bir adreste uygun fiyatlara hazır ofis sahibi olun. HEMEN Teklif Alın
Benzersiz Avantajlar OFFICE ANKYRA
sANAL oFİS & hAZIR oFİS
HEMEN tEKLİF aLIN
Kullanıcılar için "ofisteki adamınız" şiarıyla 2017 yılından beri hizmete devam ediyoruz.
Efektif İşler PROFESYONEL ASİSTANLIK HİZMETLERİ Tam donanımlı bir merkezde ve teknolojik altyapı desteğiyle ofiste bir adamınız var. HEMEN Teklif Alın

Ofis Çözümleri Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın.

Sanal & Hazır Ofis, Sekreterlik Hizmeti Çözümlerimiz İle Müşterilerimize Kaliteli ve Güvenli Bir Ortam Sunmayı Hedefliyoruz.

OFFICE ANKYRA

 Office Ankyra ile girişiminizin maliyetlerinde ciddi avantajlar elde edebilirsiniz. Sanal Ofis sektörüne ciddiyet ve bilinç katan küçük ve etkili çözümleri ile Office Ankyra, “Ofisteki Adamınız” şiarıyla hareket etmektedir.  Misafirlerinizle toplantılarınızda ya da yokluğunuzda,  sizin için ince düşünülmüş sektörün standartlarını belirleyen asistanlık hizmetleriyle tanışın.

Office Ankyra İle Emin Ellerdesiniz!!!

Hazır & Sanal Ofis Çözümleri

Office Ankyra, güler yüzlü olmayı sektöre bir ilke olarak kazandırmıştır. Ticaret hayatının ciddiyetini işine yansıtırken müşteri memnuniyetini yükseltmeyi başarmıştır.

OFFİCE ANKYRA HİZMET PAKETLERİMİZ

Company Overview Image
Sanal Ofis

Aylık 15 saat ofis kullanımlı bu paketimiz, siz değerli kullanıcılarımız için eklektik işlerden uzak durarak, efektif hizmetleri avantajlı fiyattan sağlamaktadır. Telefon karşılamanın standartlarını değiştirmiş bir hizmet paketi…

Hazır Ofis

Office Ankyra tarafından sağlanan bu hizmet sınırlı sayıda özenle seçilmiş kullanıcıları ile huzurlu ve rahat bir ortam sağlanmaktadır. Kullanıcıları merkeze koyarak düşünmenin yaratığı farkla tam donanımlı ofisiniz hazır.

Yasal Adres Temini

Girişimcilerin kendi yoluna çıkması için gerekli minimum ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmış bir hizmet paketidir. İçeriğinde kargo takibi ve şirket merkezi göstermeniz için bir sözleşme vardır…

OFFİCE ANKYRA

Efektifi Biz Tanımladık!!

Firmamız, Siz değerli girişimciler için Ankara içinde 3 farklı lokasyonda hizmet vermektedir. Ankara’nın özgün ve etkili firması olan Office Ankyra, sosyal sorumluluk projeleriyle ve girişimciliği geliştiren uygulamalarıyla sektörün önemli oyuncusu haline gelmiştir.

blank image

Simon Bolivar Ofis

blank image

Maidan Ofis

Sıkça Sorulan Sorular

Sanal Ofis Nedir?

Office Ankyra:

 

Sanal ofis, Yurtdışında gelişen bir hizmet ürünüdür. Girişimcilerin ofis ve ofisle ilgili asistanlık hizmetlerinin kullanım düzeylerine göre fiyatlanması fikrine dayalıdır .Sanal ofisin temel bileşenleri; şirketlerin merkez adresi ihtiyaçlarına uygun sözleşmeler, kargoların takip sürecindeki faaliyetler, telefon asistanlığı ve ihtiyacına göre kullanabildiği fiziki alanlardır. İş hayatında işletme maliyetlerini düşürmek temel bir davranıştır. Kuşkusuz ki sanal ofis masrafların operatör firma tarafından kullanıcıların kullandıkları kadarı için faturalandırması  sayesinde fiyat avantajı, muazzam bir seviyeye ulaşmaktadır. Ankara sanal ofis firmalarından Office Ankyra, 2017 yılından beri sizlerle!!! Detaylı bilgi için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Nasıl bu kadar çok firma aynı yerde olabiliyor?

Konuyla ilgili bir yasak yoktur. Dolayısıyla engel yoktur. Kuşkusuz ki sanal ofis işletmesinin iş hayatına bakışı vergi daireleri tarafından da önemseniyor. Pek çok firma kullanıcılarını mağdur etmektedir. Konuyla ilgili firmaların ciddiyetini ölçmekte fayda var.

Sektörün Yasal Dayanakları Nelerdir?

Office Ankyra:

Sektör, 82.11 nace kodlu “kombine büro yönetimi” isimli sektördür. Resmi kurumlar tarafından onaylanmış tamamen yasal bir sektördür.  Ayrıca Kira vb. sözleşmeler ikili sözleşme statüsündedir. İçindeki maddeler tarafları bağlar. İstenilen hizmetler eklenebilir ya da kullanım sınırlandırılabilir. Bahsi geçen Nace koduyla kurulan ilk sanal ofis firmasının Office Ankyra olduğunu belirtmek isteriz.

Neden Telefon Faturaları Paketlere Dahil Edilmiyor?

Office Ankyra:

 

Office Ankyra, sektörde telefon numarasını kullanıcın kendi adına alınmasını, hizmetlerin denetlenebilirliğinin sağlanmasını öncelemiştir.  Faturaların paketin içine de dahil edilse ilgili masraf ne şekilde hesaplanarak pakete dahil edilecek belirsiz kalmaktadır. En yüksek fiyattan mı dahil edilecek? ortalama fiyat verilecek? her iki türlüde haksız kazanç yada adaletsizlik mevcuttur. Ortalama fiyatta çok konuşanın bedelini az konuşan yapmaktadır. Bunlardan kaynaklı faturalar dışarda bırakılmıştır. Gerçi kullanıcılarımızın %95 aylık 2021 yılı için bedeli aylık 10 tl olan ses paketi için telefon operatörünün kendisine fatura karşılığı ödeme yapmaktadır. Office Ankyra, kullanıcılar adına telekomünikasyon firmasıyla anlaşma yapmış ve sabit ücret veya santral ücreti ödenmemesini karara bağlamıştır. Farklı ses paketleri ve ihtiyaçlar için operatör firmayla temas kurulabilmekte olup süreç son derece şeffaf yürütülmesi, Office Ankyra’nın kurulduğu etik değerlere uygundur.

Neden Office Ankyra?

Office Ankyra:

 

Ülkenin başkentin olması, yaygın üniversite ağı, nüfusu ve konumu sebebiyle Ankara , oldukça önemli bir ekonomi şehridir. Bu sebepten ötürü modern bina yapılarına sıkça rastlanmakta ve şehir genişlemesine paralel yenileri de eklenmektedir. Armada, Next Level, Tepe Prime, Via flat vb. pek çok başarılı yapı inşa edilmiştir.

Bize Ulaşın

Simon Bolivar Adres:
Güzeltepe Mah, Abidin Daver Sk. No:7 D:9, 06540 Çankaya/Ankara

Maidan Adres:
Mustafa Kemal Mah. 2118 Cad. Maidan İş Merkezi 4 C Blok No:140 Çankaya/Ankara

info@officeankra.com.tr

0 312 704 0 704

KVKK

Kişisel Verilerin Korunması

Çerez Politikası

Mesajı Gönder
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?